CARPIT: 40+ Χρόνια Εμπειρίας στις ανοξείδωτες κατασκευές

ένας ακόμη λόγος που μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι του κλάδου.

Η Εταιρία

H CARPIT – Ι. Καρακάνας- Μ. Πιτσιώρης ΟΕ, με έδρα το Βόλο στην Ελλάδα, προμηθεύει Ελληνικές Επιχειρήσεις και του Εξωτερικού, με εξοπλισμό μηχανημάτων Γαλακτοκομίας –Τυροκομίας & Τροφίμων υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αντοχής. Η CARPIT καλύπτει σημαντικό μέρος του εξοπλισμού των εταιρειών του είδους, με μηχανήματα παραγωγής, βοηθητικό εξοπλισμό καθώς και μέσω των συνεργατών της, προμηθεύει με επί πλέον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στη διαδικασία παραγωγής. Η σχέση εμπιστοσύνης ξεκινά από το 1973 και εκτίνεται από το μικρό οικογενειακό τυροκομείο και εταιρεία τροφίμων, μέχρι τις μεγαλύτερες βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες, περιηγηθείτε μέσω του μενού στην ιστοσελίδα μας σχετικά με την εταιρία CARPIT – Ι. Καρακάνας- Μ.Πιτσιώρης ΟΕ και την γκάμα των μηχανημάτων παραγωγής μας. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η εταιρία Ι.ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ - Μ.ΠΙΤΣΙΩΡΗΣ ΟΕ και με διακριτική ονομασία CARPIT, ιδρύθηκε το 1973 στο Βόλο/Ελλάδα, πόλη με παράδοση στην τέχνη των κατασκευών και έχει έδρα το Σέσκλο, στην Περιοχή Πράταγα Βόλου. Ιδρυτές ο Νικόλαος Καρακάνας και Αθανάσιος Πιτσιώρης.

Σκοπός της CARPIT, η κατασκευή μηχανημάτων Γαλακτοκομίας –Τυροκομίας -Τροφίμων & Ανοξείδωτων Κατασκευών.

Σήμερα, μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες παρουσίας στο χώρο της κατασκευής και την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε την αποδοχή των επιχειρήσεων του είδους, τους οποίους και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους ενώ μηχανήματά μας και άλλες κατασκευές μας βρίσκονται στις πιο γνωστές επιχειρήσεις του κλάδου, σε όλη την Ελλάδα και σε επιχειρήσεις του εξωτερικού.
Στην CARPIT είμαστε σε θέση - εκτός της κατασκευής τυποποιημένων μηχανημάτων - να κατασκευάσουμε έξυπνες μηχανές και "ευκολίες" που θα βελτιώσουν την παραγωγική διαδικασία κάθε εταιρίας, ενώ διαρκώς εξελισσόμαστε. Επίσης μέσω των συνεργατών μας, σας προμηθεύουμε με βοηθητικό και κύριο εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στη διαδικασία παραγωγής.
Για την κατασκευή απασχολούνται έμπειροι εξειδικευμένοι συναρμολογητές και συνεργάτες, που καλύπτουν τον τομέα της μελέτης, σχεδιασμού, πιστοποιήσεων και κατασκευής εξαρτημάτων, με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και τεχνολογίας.
Για όλες τις κατασκευές μας λαμβάνονται υπόψη οι Ευρωπαϊκές Οδηγίες και Πρότυπα σχετικά με τις μηχανές και τα τρόφιμα. Τα υλικά που απαρτίζουν τις κατασκευές μας πληρούν τις προϋποθέσεις για τη σήμανση CE.
Στην CARPIT τηρούμε διαδικασίες παραγωγής και ποιότητας, στην κατασκευή και τον έλεγχο των σταδίων παραγωγής. Τα μηχανήματα και οι κατασκευές μας αποτελούνται από υλικά κατάλληλα για την επαφή τους με τρόφιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ φροντίζουμε για τη λειτουργία τους να έχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Όλες οι κατασκευές μας μελετώνται και σχεδιάζονται για μακροχρόνια και διαρκεί χρήση, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων και την αειφορία στο περιβάλλον.

Η πολιτική της CARPIT για την ποιότητα

Η πολιτική της CARPIT για την ποιότητα βασίζεται σε δύο σκέλη τα οποία εφαρμόζονται σε παράλληλο επίπεδο, αλληλοκαλύπτοντας το ένα το άλλο, σε όλες τις φάσεις λειτουργίας.

  • Το ένα έχει να κάνει με τη γενικότερη λειτουργία της CARPIT και αφορά τις διαδικασίες μελέτης – σχεδιασμού, την προμήθεια των υλικών, την οργάνωση της παραγωγής, τον ποιοτικό έλεγχο, κ.λ.π. και
  • το δεύτερο τις εξειδικευμένες διαδικασίες που αφορούν την κατασκευή ενός τύπου μηχανήματος και σχετίζονται με την εφαρμογή των προδιαγραφών και των ειδικών απαιτήσεων της συγκεκριμένης υπό κατασκευή μηχανής.

Τα δέκα βήματα που εδραίωσαν την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στην CARPIT

- Τυποποίηση των μηχανών που όμοια επαναλαμβάνονται.
- Σχεδιασμός και μελέτη με βάση τις ανάγκες των πελατών / ειδικές κατασκευές
- Επεξεργασία / κατεργασία εξαρτημάτων με σύγχρονες μεθόδους εργαλείων / μηχανών CNC
- Εξειδικευμένο προσωπικό
- Κατασκευή / συναρμολόγηση χωρίς σφάλματα και ελαττώματα
- Αξιόπιστα υλικά και ακριβείς συναρμολογήσεις
- Απόδοση, ασφάλεια, πιστοποιημένα υλικά
- Επιθεώρηση/ποιοτικός έλεγχος πριν την παράδοση
- Παραδόσεις εντός των συμφωνηθέντων πλαισίων
- Αποτελεσματικές υπηρεσίες υποστήριξης

Για εμάς στην CARPIT, η πολιτική για τη διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί, ένα τεστ εμπιστοσύνης μεταξύ CARPIT και πελάτη και ταυτόχρονα επιδίωξη για ενός υψηλού επιπέδου ποιότητας, που αφορά όλες τις κατασκευές μας.

CARPIT Γαλακτοκομικά και Τυροκομικά Μηχανήματα, Μηχανήματα παρασκευής Τροφίμων, Ανοξείδωτες Κατασκευές